sintindex

 

 

Nog maar nachten slapen tot 5 december!!

 
Home Sinthuis Verhuur Intochten Bedrijfs bezoek School bezoek Sint aan huis Pieten bezoek Visagie

Voorwaarden verhuur Sinthuis.nl

1 Het Sinthuis kledingverhuur verhuurt de in het contract omschreven kledingstuk(ken) en/of accessoires voor de overeengekomen periode en afgesproken huurprijs. De huurprijs geldt voor 1 dag of een deel daarvan (dagdeel), een dagdeel bestaat uit 08-13u.,13-18u. en 18-22u. anders in overleg. tenzij anders is overeengekomen. De huurprijs en borgsom dienen vooraf te worden afgerekend en kan alleen contant.

2 Voor alle costuums en accessoires is een borgsom vereist T.w.v. € 50.00 per kledingstuk (compleet costuum) en € 10.00 voor accessoire(s) dit in overleg en afhankelijk van de waarde van het gehuurde.

3 De huurder dient zich met een geldig legitimatiebewijs te legitimeren, indien geen legitimatie aanwezig, dan is het niet mogelijk het gehuurde mee te nemen.

4 De tarieven zijn inclusief reiniging en B.T.W.

5 Indien het gehuurde anderzijds gereinigd moet worden dan gebruikelijk door onzorgvuldig gebruik dient de huurder deze kosten te betalen.

6 Huurder is gehouden het gehuurde binnen de afgesproken termijn bij het Sinthuis, kledingverhuur te doen terug bezorgen. Indien het gehuurde later wordt terug bezorgd dan is afgesproken wordt er extra daghuur of deel daarvan in rekening gebracht tot het bedrag van de nieuwwaarde van het gehuurde.

7 Bij beschadiging of vermissing van het gehuurde worden ter beoordeling van het Sinthuis kledingverhuur reparatiekosten c.q. vervangingskosten in rekening gebracht. Huurder is aansprakelijk voor het gehuurde vanaf het moment van ontvangstname door de huurder tot het moment van innemen door het Sinthuis kledingverhuur.

8 Vervangingskosten geschieden op basis van nieuwwaarde.

9 Het is niet toegestaan het gehuurde door te verhuren c.q. door te lenen aan derden tenzij daarvoor toestemming is gegeven van het Sinthuis.

10 Tenzij hierboven anders beschreven, geldt het geen in het Burgerlijk Wetboek en andere regels .t.a.v. de Huurovereenkomst(en) is geregeld.

11 Deze algemene voorwaarden zijn van kracht met ingang van 1 September 2006 en vervangen alle voorgaande exemplaren. Na ondertekenen van het contract verklaart u op de hoogte te zijn van deze voorwaarden.

 

Informatie en boekingen 0615-874050

Online informatie opvragen kan natuurlijk ook, klik dan hier om de contactpagina te openen